Cum platesc


Va oferim 3 modalitati de plata:

Plata in numerar la livrare – Ramburs
Plata cu numerar se va face in lei, la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea si care va emite chitanta aferenta incasarii. In cazul platii unui avans, la livrare se achita restul de plata. La pretul produselor se va adauga si pretul transportului (detalii la sectiunea “Livrare”). Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice/prin e-mail a comenzii. Nu se percep alte taxe si te rugam sa achiti doar aceasta suma. Nu ne facem responsabili pentru alte solicitari pretinse de catre firma de curierat.

Mentionam ca plata in numerar la livrare este disponibila doar pentru comenzile cu livrare nationala.

Plata prin OP
In urma verificarii detaliilor comenzii, iti vom furniza toate datele necesare efectuarii platii prin banca, la solicitarea ta.

Plata online folosind cardul
Daca doresti si iti este mai usor, se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ravissante.ro foloseste sistemul securizat de plati online de la MobilPay. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay.
Siguranta informatiilor tale este garantata de faptul ca Mobilpay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Ravissante.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Procedura de plata prin card
Pasul 1 Din pagina de comanda a website-ului, esti redirectionat catre pagina securizata de plata MobilPay™. Aici introduceti datele de card; datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare.

Pasul 2 Banca procesatoare a platii transmite datele tale catre banca emitenta pentru a primi acceptul la tranzactionare.

Pasul 3 Raspunsul bancii emitente (acceptarea sau refuzarea de plata) este transmis catre MobilPay™.

Pasul 4 MobilPay™ transmite raspunsul catre tine si vei fi redirectionat catre website-ul ravissante.ro.

Timpul necesar pentru procesarea platii variaza intre 2 si 3 secunde. In cazul in care ai nelamuriri sau intrebari, iti stam cu mare drag la dispozitie la numarul de telefon 0722-651-402 sau pe e-mail: contact@ravissante.ro .

Viziteaza pagina de produse