Despre Noi



Despre noi
Draga mea,

Da, vorbesc cu tine, viitoare mireasa, tu cea care esti in cautare de ceva deosebit, care sa te caracterizeze, sa iti completeze minunat tinuta si in care, mai presus de orice, sa te simti confortabil. Stiu ca ai multe de bifat si stiu ca fiecare alegere este atat de greu de facut deoarece vrei ca totul sa iasa perfect in cel mai frumos eveniment al vietii voastre.

De aceea noi nu vrem sa faci vreun compromis in ceea ce priveste frumosii pantofi care te vor purta catre cel mai pretios “DA”! Vrem sa te rasfatam, sa ne bucuram alaturi de tine, sa te sfatuim si sa pleci de la noi 100% incantata si sa revii :). Poti avea increderea ca ne vom stradui si ne vom da peste cap pentru tine, pentru ca fericirea ta este cea mai importanta pentru noi!

Incarcare video ...




Care noi?

Noi, Ruxandra si Andi, doi tineri entuziasti si visatori care, dupa nunta, au plecat la Milano pentru ca eu, Ruxandra, sa devin designer de pantofi cu diploma :). Dupa cursul absolvit ne-am intors in tara si am hotarat sa ne punem creativitatea si priceperea in slujba ta. Astfel, ne-am unit fortele cu Vasile (un om minunat cu 15 ani de experienta in domeniu), iar impreuna conducem atelierul in care realizam manual pantofii pentru tine. Si de aici s-a nascut Ravissante.

Ce este Ravissante?

Ravissante este locul unde gasesti pantofi facuti pe masuratorile piciorului tau, unde tu definesti ce inseamna confortabil si unde cream frumosul asa cum este perceput de tine!

Vrei sa afli mai multe? Nu prea ne pricepem la vorbe insa te invitam sa iti demonstram cat de mult insemni pentru noi si cat suntem de creativi si muncitori! :)

Vezi colectiile noastre!

Cu mare drag,
echipa Ravissante