Livrari


Livrari nationale

In cazul in care produsele comandate de tine se afla pe stoc, livrarea se va efectua in maxim 3 zile lucratoare, la adresa confirmata cu tine in momentul plasarii comenzii, prin Cargus.

In cazul produselor ce se realizeaza numai pe comanda (termenul maxim de executie este de 10-12 zile lucratoare), atunci cand produsul tau este gata, te contactam imediat pentru a-ti comunica acest lucru si pentru a verifica cu tine disponibilitatea la adresa furnizata in detaliile de comanda. Dupa ce avem confirmarea ta, iti expediem coletul iar acesta va ajunge la tine in 24h sau cel mult 48h.

Costul transportului este 15 lei pentru adresele aflate in aria de acoperire a firmei de curierat. Pentru cele care nu se afla in aria de acoperire, pe langa acest cost se mai adauga o taxa fixa de 17 lei. In momentul confirmarii expedierii iti vom comunica daca adresa ta nu este in aria de acoperire.

In cazul optiunii de plata la livrare - ramburs, firma de curierat va mai percepe o taxa fixa de 5 lei.
Pentru comenzile ce depasesc suma de 450 lei, transportul va fi GRATUIT!
Pentru comenzile unicat, transportul GRATUIT se va aplica la preturile peste 750 lei.

Livrari internationale

Daca esti in afara Romaniei si doresti sa comanzi produsele noastre, suntem incantati sa facem tot posibilul sa ajunga la tine, la un pret cat mai mic. In momentul comenzii, te contactam si stabilim toate detaliile. De asemenea, in functie de locatia unde doresti coletul, iti vom comunica pretul aferent livrarii.

Pentru expedierile in afara tarii taxele de transport vor fi achitate de tine, exceptand cazurile cand ti se va comunica expres gratuitatea transportului.

Viziteaza pagina de produse