Termeni si conditii


Bine ai venit pe ravissante.ro! Acesta este site-ul oficial de shopping online al RAVISSANTE, proprietatea SC BALDANZA DESIGN SRL. 

Accesul si utilizarea ravissante.ro presupun acceptarea anumitor Termeni & Conditii, asadar te rugam sa citesti cu atentie. Termenii & Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila, deci te sfatuim sa verifici periodic aceaste pagini si sa iei la cunostinta toate aceste modificari.

1. Informatii generale

Produsele noastre si preturile practicate
Imaginile produselor Ravissante afisate pe site, sunt conforme cu realitatea. Te informam insa ca nuantele pot fi usor diferite, in functie de caracteristicile display-ului de pe care accesezi ravissante.ro sau a luminii si a aparaturii utilizate in momentul fotografierii acestora. De asemenea, in ceea ce priveste materialele cu imprimeu, produsele pot avea usoare diferente, ca urmare a faptului ca sunt lucrate manual.

Chiar daca nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor afisate, ne luam raspunderea de a te informa telefonic sau prin e-mail cu privire la termenul de executie al unei comenzi si termenul de livrare.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a te anunta in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Aveti, bineinteles, optiunea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a fi de acord cu anularea acesteia. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari pretului pe site in orice moment, cu exceptia celor aferente comenzilor deja confirmate.

Dreptul de Proprietate Intelectuala
Clientii nostri inteleg dreptul de proprietate intelectuala si nu vor dezvalui unei terte parti sau vor face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la noi.

Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul ravissante.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produse, specificatii, video, text etc.) proprii. In cazul in care, dintr-o eroare sau din greseala, am introdus continut care considerati ca incalca in vreun fel legea copyright-ului sau drepturi de autor, va rugam sa ne contactati sau sa ne scrieti la adresa contact@ravissante.ro. De asemenea, imaginile si insemnele distictive Ravissante (logo-ul, graficele, antet) precum si imaginile produselor, nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin RAVISSANTE sau Baldanza Design SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul ravissante.ro sau firma Baldanza Design SRL.

Corectarea informatiilor eronate
In cazul eventualelor omisiuni sau erori in afisare survenite din diferite cauze, inclusiv erori ale produselor software, ne rezervam dreptul de a le corecta fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. In ceea ce priveste pierderile de informatie provenite din defectiuni sau erori ale softului cu care a fost realizat site-ul, Baldanza Design SRL nu isi asuma responsabilitatea si desi vom face tot posibilul sa impiedicam acest lucru, nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.

Litigii. Dispute si conflicte
Va aducem la cunostinta ca vom raporta autoritatilor competente, orice incercare de frauda sau acces neautorizat la site-ul ravissante.ro. Prin utilizarea site-ului, va declarati in acord cu faptul ca Termenii & Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea aparea intre utilizator si societatea Baldanza Design SRL, vor fi guvernate de legile romane.

In cazul unui produs defect cumparat de pe ravissante.ro, poti solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Daca se va ivi o astfel de situatie, va rugam sa prezentati produsul unui reprezentant Ravissante pentru a constata defectul reclamat. Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul unei probleme de orice fel legate de o comanda, nu ezita sa ne contactezi la adresa noastra de e-mail: contact@ravissante.ro . Nu ne dorim nimic mai mult decat sa fii satisfacut pe deplin!

Viziteaza pagina de produse